logo escola

 

Inici arrow Butlletí de Notícies
Matrícula oberta Imprimir correu electrònic
divendres, 09 març de 2018

 

 
1r d'ESO Museu Arqueològic de Barcelona Imprimir correu electrònic
divendres, 09 març de 2018

El passat dijous dia 1 de març els alumnes de 1er d'ESO van fer una sortida al Museu Arqueològic de Barcelona. A les sales de Prehistòria van poder conèixer aspectes sobre l'evolució de la humanitat a partir de la manipulació de rèpliques de restes òssies. També van evidenciar les diferències morfològiques i funcionals de les eines emprades, com el bifaç o el chopper. Finalment es va dur a terme un tastet d'arqueologia experimental: una de les companyes de classe va moldre blat en una rèplica de molí de mà del neolític, fins convertir-lo en farina.


 
El món de Harry Potter al nostre menjador!" Imprimir correu electrònic
dimecres, 21 febrer de 2018

El nostre personal del servei de menjador, monitores i cuineres, s'esforça no només que els nostres nanos mengin bé i amb correcció, sinó també que l'espai de menjador s'enriqueixi amb altres activitats. Vam tenir un taller de màgia molt interessant i, aprofitant l'avinentesa, l'equip va convertir el nostre menjador en la reproducció d'alguns dels espais més emblemàtics de les novel·les de Harry Potter. Us ho mostrem en un petit video resum i felicitem les nostres monitores i cuineres pel seu esforç i dedicació.

VIDEO


 
Nens, adolescents i internet? Parlem-ne! Imprimir correu electrònic
dijous, 18 gener de 2018

L'APA de l'escola us convida, el 21 de febrer, a una xerrada sobre com hem d'enfocar amb els nostres fills i filles l'ús d'internet i les noves tecnologies en general. No us la perdeu!

Si feu "click aqui", trobareu l'enllaç.

 
Bones festes i feliç 2018! Imprimir correu electrònic
divendres, 22 desembre de 2017

Tot el personal de l'escola, volem desitjar a les famílies que ens fan confianḉa que passeu unes molt bones festes i que l'any 2018 que ja s'acosta sigui ple per a tots de felicitat i oportunitats de progrés!

 
Gran recapte 2017: alumnat d'ESO solidari! Imprimir correu electrònic
dimarts, 05 desembre de 2017

El cap de setmana del 2-3 de desembre, alumnat d'ESO de la nostra escola col·laborà en l'activitat de voluntariat del Gran recapte que es fa cada any a Catalunya per recollir aliments per a les famílies necessitades.

 

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 1 - 10 de 167

Escola Sant Lluís Gonçaga - Passeig 27. La Garriga / Tel. 93 871 42 97