logo escola

 

Inici arrow ButlletÝ de NotÝcies
MatrÝcula oberta per a llar d'infants, parvulari, primÓria i ESO Imprimir correu electr˛nic
dilluns, 07 maig de 2018

 

 
3r d'ESO als Pa´sos Baixos: intervanvi lingŘÝstic. Imprimir correu electr˛nic
dilluns, 07 maig de 2018

El nostre grup de 3r d'ESO va tornar la setmana passada dels Països Baixos, on ha passat uns dies de convivència amb famílies holandeses amb l'objectiu de practicar la llengua anglesa.

 
Portes obertes llar d'infants Imprimir correu electr˛nic
dilluns, 09 abril de 2018

 
1r d'ESO Museu Arqueol˛gic de Barcelona Imprimir correu electr˛nic
divendres, 09 marš de 2018

El passat dijous dia 1 de març els alumnes de 1er d'ESO van fer una sortida al Museu Arqueològic de Barcelona. A les sales de Prehistòria van poder conèixer aspectes sobre l'evolució de la humanitat a partir de la manipulació de rèpliques de restes òssies. També van evidenciar les diferències morfològiques i funcionals de les eines emprades, com el bifaç o el chopper. Finalment es va dur a terme un tastet d'arqueologia experimental: una de les companyes de classe va moldre blat en una rèplica de molí de mà del neolític, fins convertir-lo en farina.


 
El mˇn de Harry Potter al nostre menjador!" Imprimir correu electr˛nic
dimecres, 21 febrer de 2018

El nostre personal del servei de menjador, monitores i cuineres, s'esforça no només que els nostres nanos mengin bé i amb correcció, sinó també que l'espai de menjador s'enriqueixi amb altres activitats. Vam tenir un taller de màgia molt interessant i, aprofitant l'avinentesa, l'equip va convertir el nostre menjador en la reproducció d'alguns dels espais més emblemàtics de les novel·les de Harry Potter. Us ho mostrem en un petit video resum i felicitem les nostres monitores i cuineres pel seu esforç i dedicació.

VIDEO


 
Nens, adolescents i internet? Parlem-ne! Imprimir correu electr˛nic
dijous, 18 gener de 2018

L'APA de l'escola us convida, el 21 de febrer, a una xerrada sobre com hem d'enfocar amb els nostres fills i filles l'ús d'internet i les noves tecnologies en general. No us la perdeu!

Si feu "click aqui", trobareu l'enllaç.

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 SegŘent > Final >>

Resultats 1 - 10 de 169

Escola Sant Lluís Gonçaga - Passeig 27. La Garriga / Tel. 93 871 42 97