webmail
 


Contacte

Bisbat de Terrassa Parroquia de Sant Esteve de La Garriga Web l'AMPA de l'escola Fundació Sant Lluís Gonçaga


Notícies destacades de l'escola

Notícies destacades

Secretaria virtual

Benvolgudes famílies,

Us recordem que al blog de secretaria virtual trobareu tota la informació del centre, notícies, circulars, menús,...

 
Benvinguts al curs 2009-10
dijous, 10 setembre de 2009

Comencem un nou curs amb algunes novetats i molts reptes. Saludem tots els membres de la nostra comunitat educativa en aquest moment d'il·lusió, sabent que tenim molt feina per fer però que el nostre projecte és sòlid i avança amb pas ferm. De manera especial, agraïm la confiança de les famílies que han triat la nostra escola per primera vegada. Esperem que la seva integració a la nostra gran família sigui ràpida i profitosa. Aquest estiu, hem aprofitat per millorar les nostres instal·lacions. Els alumnes de Primària i ESO trobaran unes aules més àmplies i funcionals. A Primària, a més, hem renovat part del mobiliari. També hem reforçat el mur que separa el nostre pati de Primària del Patronat. El projecte de socialització de llibres de text és ja una realitat gràcies a l'empenta i la feina de l'APA en col·laboració amb l'Equip Directiu. Segur que hi haurà aspectes a polir i sorgiran alguns entrebancs, però la línia ja està marcada i treballem en la direcció correcta. Pel que fa a l'organigrama de la nostra escola, s'ha produït un relleu a l'Equip Directiu: pren el càrrec de Cap d'Estudis de Primària la Sandra Jubany, persona de llarga i brillant trajectòria al nostre centre. Substitueix la Monserrat Vila, a qui volem públicament agrair la bona feina feta. Finalment, recordar una vegada més que l'escola només té sentit si la fem entre tots i que, en conseqüència, la col·laboració de les famílies és imprescindible per poder assolir els objectius que tenim marcats. Us desitgem un molt bon curs a tots!.

 
"Inauguració de l'exposició sobre el Corpus de l'escola Sant Lluís Gonçaga"
divendres, 12 juny de 2009

" El proppassat dia 9 de juny, va inaugurar-se a la sala Santa Cecília dels locals de la parròquia de Sant Esteve l'exposició sobre la celebració i la manera de viure la festa de Corpus a la nostra escola. En el capítol dels parlaments, l'acte va iniciar-se amb una salutació i els agraïments pertinents del director de l'escola, Felip J. de Dalmases. A continuació, en nom de la comissió de Corpus, va intervenir la Monserrat Lapuerta, mestra del CEIP Puigraciós que va muntar l'exposició de l'any passat. Va cloure aquesta primera part l'alcaldessa Neus Bulbena, que va agrair l'esforç de tots els centres educatius del poble en la consolidació i continuïtat d'aquesta tradició. Tot seguit hi hagué un concert de la coral de la nostra escola, dirigida per la Gabriela Zabala, que cantà amb brillantor diverses peces del seu repertori. A destacar la notable assistència de famílies i personal del centre, així com d'altres garriguencs en general. L'acte acabà amb un animat piscolabis. Agraïm l'esforç de les professores que han esmerçat il·lusió i molta feina en el projecte. Animeu-vos a anar a veure l'exposició. Val la pena!.

 

 
 
"Les PDI: una eina més per al treball de les intel.ligències múltiples!".
dimarts, 31 març de 2009

Des del gener, les aules de Parvulari i Primària de la nostra escola compten amb una nova eina pedagògica amb un potencial formidable: les pissarres digitals interactives. Connectades a un ordinador, signifiquen una finestra oberta al món a cada aula, mitjançant internet. És un recurs tecnològic que permet fer presents a classe aspectes que, d'altra manera, serien més difícils de treballar: imatge fixa o en moviment, color, so, emmagatzematge i modificació d'informació, etc. És una eina pensada per a l'ús del professor però, encara més, per ser manipulada per l'alumnat com un instrument més per a l'aprenentatge. En definitiva: un recurs de gran utilitat per al desenvolupament i treball de les intel·ligències múltiples a l'aula. Agraïm a la Fundació Privada Sant Lluís Gonçaga que hagi volgut finançar el cost d'aquest nou material de la nostra escola, tot vehiculant l'esforç de les famílies que hi fan la seva aportació econòmica anualment. Moltes gràcies a tots. Esperem que tot plegat serveixi per anar construint una escola cada dia millor.

 
<< Inici < Anterior 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Següent > Final >>

Resultats 149 - 152 de 168

> VEURE TOTES LES NOTÍCIES (BUTLLETÍ)

Secretaria

Llistat de correu

Apunta't per rebre informació de l'escola: notícies, activitats...


 

Fundació Escoles ParroquialsParroquia de Sant Esteve de La Garriga