webmail
 


Contacte

Bisbat de Terrassa Parroquia de Sant Esteve de La Garriga Web l'AMPA de l'escola Fundació Sant Lluís Gonçaga


Notícies destacades de l'escola

Notícies destacades

Secretaria virtual

Benvolgudes famílies,

Us recordem que al blog de secretaria virtual trobareu tota la informació del centre, notícies, circulars, menús,...

 
Per una LEC que no discrimini les famílies ni el professorat de l'escola concertada.
dijous, 26 febrer de 2009

Benvolgudes famílies:

Com potser esteu seguint als mitjans de comunicació, s’està elaborant al Parlament la Llei d’Educació de Catalunya. Aquesta tramitació està ara en la seva darrera i decisiva etapa. Publiquem ara aquest manifest que va ser presentat en la jornada “L’escola privada concertada per una LEC de país i de futur”, celebrada a Barcelona el 5 de febrer d’enguany. S’hi han adherit les principals organitzacions patronals del sector de l’ensenyament concertat al nostre país, així com altres institucions representatives que trobareu relacionades al final del document. La nostra escola, com a integrant de la Fundació d’Escoles Parroquials de l’Arquebisbat de Barcelona i com a centre adherit a la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (FECC), dóna ple suport a aquest manifest, amb l’objectiu d’aconseguir una millora general del nostre sistema educatiu i unes condicions justes per al desenvolupament del sector concertat. Properament rebreu aquest manifest casa vostra en format paper.
 
 
70è aniversari bombardeig
divendres, 13 febrer de 2009

Com ja deveu saber, el 29 de gener d'enguany s'esqueia el 70è aniversari del bombardeig de La Garriga per part de l'aviació franquista dins el marc de la guerra civil de 1936-39. La nostra escola va participar en una colla d'actes que es van organitzar a nivell de poble: participació en l'acte central en forma d'actuació musical, ofrena floral al refugi antiaeri, visites al refugi i a l'exposició commemorativa, sessions de cinema... A més, vam fer la nostra pròpia commemoració al centre. Vam convidar avis i àvies perquè ens expliquessin les seves vivències d'aquells dies llunyans que cal no oblidar. Ens va visitar l'historiador i pare del nostre centre Joan Garriga, que va presentar el tema de manera entenedora i amena. Finalment,  vam fer un acte senzill però emotiu el mateix dia 29, amb participació de tot l'alumnat i professorat del centre. Tot plegat, amb l'objectiu de treballar i promoure amb els nens i nenes els valors de la pau i la convivència. 

 
Jornada electoral i resultats del procés de renovació dels consells escolar i de participació
dimarts, 09 desembre de 2008

El proppassat dia 1 de desembre, dilluns, van celebrar-se les eleccions per a la renovació del Consell Escolar i del Consell de Participació de la llar. A destacar especialment l'alt nivell de participació dels sectors d'alumnes i de professors, tant en nombre de candidatures com de votants. Agraïm la col·laboració dels pares i mares que van presentar les seves candidatures i van venir a votar. També remerciem els qui ens van acompanyar en la composició de les meses electorals. Us detallem la composició definitiva de tots dos consells. Gràcies a tothom i fins d'aquí a dos anys!.

 
<< Inici < Anterior 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Següent > Final >>

Resultats 153 - 156 de 168

> VEURE TOTES LES NOTÍCIES (BUTLLETÍ)

Secretaria

Llistat de correu

Apunta't per rebre informació de l'escola: notícies, activitats...


 

Fundació Escoles ParroquialsParroquia de Sant Esteve de La Garriga