webmail
 


Contacte

Bisbat de Terrassa Parroquia de Sant Esteve de La Garriga Web l'AMPA de l'escola Fundació Sant Lluís Gonçaga


Notícies destacades de l'escola

Notícies destacades

Secretaria virtual

Benvolgudes famílies,

Us recordem que al blog de secretaria virtual trobareu tota la informació del centre, notícies, circulars, menús,...

 
Participeu al bloc de l'APA
dijous, 13 novembre de 2008

La gent de l'APA es mou i han posat en funcionament un bloc que ha de ser una eina de gran utilitat per fomentar la participació de les famílies en el funcionament de l'associació i, per tant, en la de l'escola.

Us fem saber que el teniu enllaçat al nostre web, amb la intenció de facilitar-hi l'accés al màxim. Des de l'Equip Directiu del centre, us animem a visitar-lo i a participar-hi.

Felicitats per la iniciativa!"

APA de l'Escola Sant Lluís

Gràcies i bona feina!

 
Renovació del Consell escolar i del Consell de participació de la Llar
dimecres, 12 novembre de 2008

Renovació Consells escolar i de Participació

Com ja deveu saber, aquest any 2008 toca renovar per meitat tant el consell escolar (escola Sant Lluís Gonçaga) com el consell de participació (llar d’infants Barrufets). El procés ja ha començat amb la constitució, el dia 11 de novembre, de les respectives comissions electorals. Ara estem en el període de presentació de candidatures, que acaba el 15 de novembre. Ja heu rebut la corresponent circular informativa a casa. A més, trobareu la documentació referent a aquestes eleccions a la secretaria virtual d’aquest web i també en diferents espais del nostre centre.

Des de l’Equip Directiu, us animem a participar activament en el procés, ja sigui com a candidats dels diferents sectors de la comunitat educativa i/o com a electors. Volem que tant el consell escolar com el consell de participació siguin fòrums valuosos i vius d’informació i debat. En definitiva, una expressió més de la vitalitat dels nostres centres i de l’harmonia d’objectius del qui en fem part.

 
Inauguració del nou menjador de l'escola
dimarts, 11 novembre de 2008

Finalment ho hem aconseguit.

Ha costat força temps i no poc recursos però, des de fa ja algunes setmanes, alumnat i personal de la nostra escola gaudeixen d'un nou espai de menjador modern, bonic i funcional.Hem aprofitat també per millorar les instal·lacions de la llar d'infants (terrassa, espai per a joguines i cotxets de criatures, lavabos, escala i pati pavimentat).

Ara que ja les tenim, ens fa il·lusió mostrar-vos aquestes noves instal·lacions. Rebreu la circular corresponent, però des d'aquí us convidem el proper 17 de novembre, dilluns, a partir de les 17:15 hores, a la inauguració dels nous espais.

Mossèn Santi Collell en farà la benedicció i, tot seguit, podreu visitar-los amb tranquil·litat. Us hi esperem!

Engegueu el so del vostre ordinador, feu clic a "play" i podreu veure la presentació que els alumnes de 6è de primària han preparat per aquesta ocasió.

 
<< Inici < Anterior 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Següent > Final >>

Resultats 157 - 160 de 168

> VEURE TOTES LES NOTÍCIES (BUTLLETÍ)

Secretaria

Llistat de correu

Apunta't per rebre informació de l'escola: notícies, activitats...


 

Fundació Escoles ParroquialsParroquia de Sant Esteve de La Garriga