webmail
 


Contacte

Bisbat de Terrassa Parroquia de Sant Esteve de La Garriga Web l'AMPA de l'escola Fundació Sant Lluís Gonçaga


Notícies destacades de l'escola

Notícies destacades

Secretaria virtual

Benvolgudes famílies,

Us recordem que al blog de secretaria virtual trobareu tota la informació del centre, notícies, circulars, menús,...

 
Benvinguts al nou curs 2016-17!!
dilluns, 12 setembre de 2016
Benvolgudes famílies
La nostra llar d'infants ja treballa amb els nens i les nenes des del dia 5, i avui comença el curs el gruix del nostre alumnat de Parvulari, Primària i ESO. Hem aprofitat les vacances d'estiu per millorar les nostres instal·lacions. Hem introduït novetats al nostre pati d'ESO, i també farem coses al de Primària i al de Parvulari ben aviat. La nostra obra més destacable, però, ha estat la remodelació i millora de la nostra llar d'infants, que és ara més moderna i funcional. Desitgem a tot el nostre alumnat, i a les seves famílies, un curs profitós i enriquidor. Tots els professionals de la nostra escola posarem a la vostra disposició tota la nostra il·lusió i els nostres coneixements per ajudar els vostres fills i filles en la seva progressió acadèmica i personal. Una abraçada per a tots en aquest inici de curs!

Felip J. de Dalmases i Thió

Director

 

 
Preinscripció de la nostra llar d'infants: el futur dels vostres fills
divendres, 13 maig de 2016

Està obert el període de preinscripció a la nostra llar d'infants, la més antiga i prestigiosa del nostre poble. És un espai d'aprenentatge i convivència on els nens i nenes agafen la base d'uns hàbits, actituds i coneixements que seran fonamentals per al seu futur com a persones i com a estudiants. Per a la nostra escola, la llar és l'inici d'un projecte que té la seva continuïtat al nostre parvulari, la nostra primària i la nostra ESO, fins els 16 anys. Podeu demanar entrevista perquè us expliquem el nostre projecte educatiu i us ensenyem les nostres instal·lacions. No us en deixeu perdre l'oportunitat!

 

 

 

 
Jornada esportiva familiar: a divertir-se amb "La família medieval"!!
dijous, 12 maig de 2016

Diumenge 15 de maig, us esperem a tots a una cita que ja s'ha convertit en habitual: la jornada esportiva familiar. Organitzada per la nostra APA, el tema d'aquest any serà la família medieval. Aquesta jornada és una ocasió magnífica per fer escola convivint en família. Hi haurà una mica de tot: una gimcana divertida, màsterclass de ball, un bon dinar... Adquiriu els vostres tiquets i no us deixeu perdre l'oportunitat de passar un dia fantàstic!

 

 

 

 

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 21 - 24 de 154

> VEURE TOTES LES NOTÍCIES (BUTLLETÍ)

Secretaria

Llistat de correu

Apunta't per rebre informació de l'escola: notícies, activitats...


 

Fundació Escoles ParroquialsParroquia de Sant Esteve de La Garriga