webmail
 


Contacte

Bisbat de Terrassa Parroquia de Sant Esteve de La Garriga Web l'AMPA de l'escola Fundació Sant Lluís Gonçaga


Notícies destacades de l'escola

Notícies destacades

Secretaria virtual

Benvolgudes famílies,

Us recordem que al blog de secretaria virtual trobareu tota la informació del centre, notícies, circulars, menús,...

 
Col•laborant amb Càritas
dimecres, 21 desembre de 2016

Els nostres nois i noies de 4t d'ESO, com ja és habitual, han portat a la delegació local de Càritas Diocesana els aliments aportats per les famílies de l'escola en aquesta campanya nadalenca de recollida per a la gent més necessitada. L'escola es fa present al seu entorn més proper i els alumnes fan seu el valor de la solidaritat.

 
Nadal 2016: l'escola canta !
dilluns, 12 desembre de 2016

Som en temps d'Advent i a l'escola ja preparem el Nadal. Tenim les classes i la resta d'espais ben decorats i també hem preparat una nadala on hi canten tots els alumnes de l'escola, des dels més petitons de la llar fins els més grans de l'ESO. La podeu veure aquí i, si us ve de gust, cantar-la tots junts a casa!

 
Eleccions per a la renovació parcial del Consell Escolar
dimarts, 15 novembre de 2016

El proper 29 de novembre, es faran a la nostra escola les eleccions per a la renovació parcial del Consell Escolar, tal com és habitual cada dos anys. Com bé sabeu, el Consell Escolar és un òrgan de participació de la comunitat educativa on hi ha representats els seus diferents sectors: famílies, alumnes, personal docent, personal no docent i titularitat. A hores, d'ara, ja heu rebut el calendari amb les dates més significatives del procés electoral, i les candidatures dels diferents sectors ja s'han formalitzat. Un any més, us animem a participar el dia de les eleccions, per tal que el membres elegits ho siguin amb el màxim suport de cadascun dels seus sectors de la comunitat educativa.

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 29 - 32 de 165

> VEURE TOTES LES NOTÍCIES (BUTLLETÍ)

Secretaria

Llistat de correu

Apunta't per rebre informació de l'escola: notícies, activitats...


 

Fundació Escoles ParroquialsParroquia de Sant Esteve de La Garriga