webmail
 


Contacte

Bisbat de Terrassa Parroquia de Sant Esteve de La Garriga Web l'AMPA de l'escola Fundació Sant Lluís Gonçaga


Notícies destacades de l'escola

Notícies destacades

Secretaria virtual

Benvolgudes famílies,

Us recordem que al blog de secretaria virtual trobareu tota la informació del centre, notícies, circulars, menús,...

 
En defensa de l'escola concertada
divendres, 10 febrer de 2017

Benvolgudes famílies,

Com escola adherida a la FECC (Fundació Escola Cristiana de Catalunya), us fem arribar aquesta carta que ha signat aquesta entitat juntament amb altres associacions de centres concertats de Catalunya. El motiu que us la fem arribar es la nostra preocupació compartida respecte a la realitat de les escoles concertades al nostre país.

La LEC (Llei d’Educació de Catalunya), consagra el dret de les famílies a triar el model d’escola que desitgen per als seus fills. Darrerament, el debat polític presenta alguns posicionaments contraris a aquest dret fonamental dels pares i mares.

Desde l’Escola Sant Lluís Gonçaga defensem un model on convisquin en armonia els centres privats concertats, com el nostre, els privats no concertats i els públics, com a garantia de la lliure elecció d’escola per a totes les famílies de Catalunya.


Cordialment


Felip de Dalmases i Thió

 
Aprenem anglès amb el Connor
dilluns, 23 gener de 2017

Des d'abans de les vacances, tenim treballant amb el nostre alumnat el nou auxiliar de conversa en anglès, en Connor Robert McCormack. L'auxiliar de conversa en llengua estrangera és un recurs que l'escola posa a disposició dels nostres nois i noies per treballar l'anglès oral, una competència estratégica per al futur de tots ells. Bona feina, Connor!

  

 
Bones festes i venturós 2017!!
dijous, 22 desembre de 2016

La nostra llar continuarà oberta uns dies, però el gruix del nostre alumnat comença les seves vacances de Nadal. Tot el personal del centre volem desitjar a les famílies de la nostra escola que passeu unes molt bones festes i que tingueu un any 2017 ben profitós i feliç!

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 29 - 32 de 168

> VEURE TOTES LES NOTÍCIES (BUTLLETÍ)

Secretaria

Llistat de correu

Apunta't per rebre informació de l'escola: notícies, activitats...


 

Fundació Escoles ParroquialsParroquia de Sant Esteve de La Garriga