webmail
 


Contacte

Bisbat de Terrassa Parroquia de Sant Esteve de La Garriga Web l'AMPA de l'escola Fundació Sant Lluís Gonçaga


Notícies destacades de l'escola

Notícies destacades

Secretaria virtual

Benvolgudes famílies,

Us recordem que al blog de secretaria virtual trobareu tota la informació del centre, notícies, circulars, menús,...

 
Nadal 2016: l'escola canta !
dilluns, 12 desembre de 2016

Som en temps d'Advent i a l'escola ja preparem el Nadal. Tenim les classes i la resta d'espais ben decorats i també hem preparat una nadala on hi canten tots els alumnes de l'escola, des dels més petitons de la llar fins els més grans de l'ESO. La podeu veure aquí i, si us ve de gust, cantar-la tots junts a casa!

 
Eleccions per a la renovació parcial del Consell Escolar
dimarts, 15 novembre de 2016

El proper 29 de novembre, es faran a la nostra escola les eleccions per a la renovació parcial del Consell Escolar, tal com és habitual cada dos anys. Com bé sabeu, el Consell Escolar és un òrgan de participació de la comunitat educativa on hi ha representats els seus diferents sectors: famílies, alumnes, personal docent, personal no docent i titularitat. A hores, d'ara, ja heu rebut el calendari amb les dates més significatives del procés electoral, i les candidatures dels diferents sectors ja s'han formalitzat. Un any més, us animem a participar el dia de les eleccions, per tal que el membres elegits ho siguin amb el màxim suport de cadascun dels seus sectors de la comunitat educativa.

 
Benvinguts al nou curs 2016-17!!
dilluns, 12 setembre de 2016
Benvolgudes famílies
La nostra llar d'infants ja treballa amb els nens i les nenes des del dia 5, i avui comença el curs el gruix del nostre alumnat de Parvulari, Primària i ESO. Hem aprofitat les vacances d'estiu per millorar les nostres instal·lacions. Hem introduït novetats al nostre pati d'ESO, i també farem coses al de Primària i al de Parvulari ben aviat. La nostra obra més destacable, però, ha estat la remodelació i millora de la nostra llar d'infants, que és ara més moderna i funcional. Desitgem a tot el nostre alumnat, i a les seves famílies, un curs profitós i enriquidor. Tots els professionals de la nostra escola posarem a la vostra disposició tota la nostra il·lusió i els nostres coneixements per ajudar els vostres fills i filles en la seva progressió acadèmica i personal. Una abraçada per a tots en aquest inici de curs!

Felip J. de Dalmases i Thió

Director

 

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 33 - 36 de 168

> VEURE TOTES LES NOTÍCIES (BUTLLETÍ)

Secretaria

Llistat de correu

Apunta't per rebre informació de l'escola: notícies, activitats...


 

Fundació Escoles ParroquialsParroquia de Sant Esteve de La Garriga