webmail
 


Contacte

Bisbat de Terrassa Parroquia de Sant Esteve de La Garriga Web l'AMPA de l'escola Fundació Sant Lluís Gonçaga


Notícies destacades de l'escola

Notícies destacades

Secretaria virtual

Benvolgudes famílies,

Us recordem que al blog de secretaria virtual trobareu tota la informació del centre, notícies, circulars, menús,...

 
Voluntaris al Gran Recapte 2015!
divendres, 04 desembre de 2015

Un any més, nois i nois de la nostra ESO van col·laborar la setmana passada, com a voluntaris, al Gran Recapte d'aquest any 2015. Ha coordinat l'activitat la María José Martínez, responsable de Pastoral de la nostra escola. L'objectiu, com bé sabeu, recollir aliments per poder ajudar aquelles famílies més necessitades. Aquest any, vam tenir una quarantena d'alumnes fent aquesta tasca de voluntariat, una activitat que, des de l'escola, ens agrada impulsar des de la vessant dels treballs en valors. 
Temps d'Advent, Nadal s'acosta...
dijous, 03 desembre de 2015

Som en temps d'Advent, d'espera joiosa del naixement de l'infant Jesús. Les corones d'Advent ja llueixen a la nostra escola i cada setmana hi anem encenent l'espelma que ens acosta al moment meravellós de l'arribada del salvador. Aquest curs, la comissió de Nadal ha tingut la bona idea de propiciar que, el dia de la celebració a la nostra escola, ens acomiadem tots junts cantant una nadala. La nostra mestra de Música, la Verònica, ha preparat un video amb la cançó per tal que, des d'ara fins el dia 18 de desembre, la pugueu assajar a casa amb els vostres fills i filles. Us l'enllacem aquí, i també el trobareu al bloc de Música del nostre web.


https://www.youtube.com/watch?v=OhefVaFpX1s&feature=youtu.be

 
Xerrant amb un premi Nobel
dimarts, 24 novembre de 2015

La nostra més cordial felicitació als alumnes del grup d'enriquiment científico-tecnològic de 3r i 4t d'ESO (Pol Subirà, Júlia Cabré, Biel Lacruz, Maria Grau, Noa Delgado, Nina Esteba i Queralt Soto), i al seu professor Alfons López. Aquest grup d'alumnes, va participar el 23 de novembre al BCN Bio Pro Science Meeting a Barcelona. Es tracta del primer congrés científic dirigit a estudiants d'ESO, Batxillerat i public en general. Per als qui no ho sapigueu, els grups d'enriquiment de la nostra ESO es van crear fa dos anys per fomentar el progrés dels alumnes més talentosos. Signifiquen, per tant, una estratègia d'atenció a la diversitat a l'alça. Els nostre grup va ser seleccionat pel comitè del congrés per presentar, en forma de pòster científic, la seva investigació sobre les condicions per a la reproducció d'un crustaci antiquíssim anomenat tríops. Durant la presentació, els nostres nois i noies van tenir l'oportunitat de comentar les vicissituds i conclusions de la seva investigació amb el professor Michael Levitt de la Universitat de Stanford, premi Nobel de Química 2013. El doctor Levitt és considerat el pare de l'anomenada Biologia Computacional. Del pòster se'n va fer una versió en català i una en anglès, llengua en la qual conversaren animadament els nostres alumnes amb el professor Levitt. Endavant amb les vocacions científiques!

La notícia als mitjans de comunicació:

Noticiari de Vallès Oriental TV: http://votv.xiptv.cat/la-garriga/capitol/alumnes-de-la-sant-lluis-goncaga-en-un-congres-cientific?utm_content=buffer5cca6&utm_medium=social&utm_source=twitter.com&utm_campaign=buffer

 

 

Felip J. de Dalmases i Thió

Director

 

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 37 - 40 de 159

> VEURE TOTES LES NOTÍCIES (BUTLLETÍ)

Secretaria

Llistat de correu

Apunta't per rebre informació de l'escola: notícies, activitats...


 

Fundació Escoles ParroquialsParroquia de Sant Esteve de La Garriga