webmail
 


Contacte

Bisbat de Terrassa Parroquia de Sant Esteve de La Garriga Web l'AMPA de l'escola Fundació Sant Lluís Gonçaga


Notícies destacades de l'escola

Notícies destacades

Secretaria virtual

Benvolgudes famílies,

Us recordem que al blog de secretaria virtual trobareu tota la informació del centre, notícies, circulars, menús,...

 
Benvingut, Richard!
dimarts, 20 octubre de 2015

Un any més, i ja és el sisè, rebem a l'escola a l'octubre un nou auxiliar de conversa en llengua anglesa. Aquest any, és un noi anglès que es diu Richard. Ja és la tercera setmana que és entre nosaltres i la seva integració a la nostra escola està sent satisfactòria. S'hostatja a casa de la família Nualart, a qui agraïm que l'hagi acollit, com remerciem també la família Dasquens que se'n farà càrrec la segona meitat del curs. Com ja sabeu, l'auxiliar de conversa és una peça clau del nostre projecte lingüístic en allò referent a la competència oral en llengua anglesa. A Parvulari, hi passa unes horetes perquè els nens i nenes es familiaritzin amb la seva presència; a Primària, els dóna un cop de mà valuós en les sessions de conversa amb grups partits; a l'ESO, fa sessions de conversa de 30 minuts setmanals amb petits grups de cinc alumnes. A més, participa en altres activitats del centre com sortides, festes, intercanvi lingüístic amb els Països Baixos... Donem la benvinguda al Richard i esperem que la seva estada entre nosaltres ens sigui a tots ben profitosa.

 
Inici de curs 2015-16
dilluns, 14 setembre de 2015

La nostra llar ja acull nens i nenes des del dia 3, i avui comença el curs per als estudiants de Parvulari, Primària i ESO. En uns anys que no estan sent fàcils per als centres concertats, la nostra escola afronta aquest nou curs en una situació d'estabilitat i confiança, el mèrit de la qual correspon exclusivament a l'alta qualificació professional i la gran dedicació del personal que hi treballa.

 

Un nou curs sempre implica novetats que, a poc a poc, us anirem explicant, i que viureu a través dels vostres fills i filles. En el camp pedagògic destaquem, entre altres iniciatives, la implementació de la robòtica a l'ESO, i la col·laboració amb el nostre centre de científics de prestigi mitjançant el projecte Amgen. En el camp organitzatiu, la gran novetat serà la gestió integral de l'escola mitjançant la plataforma Clickedu, que ens permetrà unificar i optimitzar els nostres recursos i millorar la relació família-escola. Pel que fa referència a la dotació del centre, us trobareu amb una renovació total del nostre equipament informàtic la qual cosa, juntament amb l'entrada de la fibra òptica, ens farà donar un pas endavant estratègic en noves tecnologies. Finalment, les nostres instal·lacions s'han vist millorades amb l'escala d'emergència de l'edifici antic.

 

Amb aquestes i altres novetats, i comptant amb la col·laboració de les famílies en el dia a dia de l'escola, us envio una cordial salutació i us desitjo un molt bon curs!

Felip J. de Dalmases i Thió


Director.

 

 
Sortida al Tibidabo amb extraescolar d'esport
dimarts, 09 juny de 2015

El dia 30 de maig els nens i nenes que han fet Esport Escolar durant el curs 2014/15 a primària varen realitzar una sortida al Tibidabo per a donar com a finalitzada l’activitat extraescolar. La sortida va ser tot un èxit i els infant s’ho varen passar d’allò més bé. A continuació deixem unes quantes imatges de la sortida.

 

 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 37 - 40 de 154

> VEURE TOTES LES NOTÍCIES (BUTLLETÍ)

Secretaria

Llistat de correu

Apunta't per rebre informació de l'escola: notícies, activitats...


 

Fundació Escoles ParroquialsParroquia de Sant Esteve de La Garriga