webmail
 


Contacte

Bisbat de Terrassa Parroquia de Sant Esteve de La Garriga Web l'AMPA de l'escola Fundació Sant Lluís Gonçaga


Notícies destacades de l'escola

Notícies destacades

Secretaria virtual

Benvolgudes famílies,

Us recordem que al blog de secretaria virtual trobareu tota la informació del centre, notícies, circulars, menús,...

 
Benvingut a la nostra escola, Connor!
dijous, 19 octubre de 2017

Ja fa uns dies que va arribar el nostre auxiliar de conversa en anglès per a aquest curs. És un noi escocès que es diu Connor Fleming. De moment, la seva adaptació al nostre centre està sent molt bona. Esperem i desitgem que la seva estada entre nosaltres sigui molt profitosa per ajudar en el progrés del nivell de l'anglès oral del nostre alumnat.

 
Per la pau, la justícia, la llibertat i la no-violència.
dilluns, 02 octubre de 2017

Després del que vam viure ahir a molts pobles i ciutats de Catalunya, aquest 2 d'octubre a les 12, ens hem trobat al pati de l'escola els alumnes de Parvulari, Primària i ESO, i el personal el centre. Ha estat un acte senzill per refermar el nostre rebuig a qualsevol forma de violència, i el nostre compromís d'educar el nostre alumnat en la tolerància, el respecte a la diversitat, el diàleg i la capacitat d'entendre les raons dels qui no pensen com nosaltres.

 

 
Davant de la convocatòria d'aturada general del 3 d'octubre
dilluns, 02 octubre de 2017

Benvolgudes famílies

 

Davant de la convocatòria d'aturada general per a demà, dia 3 d'octubre, l'escola oferirà els serveis mínims que ha decretat la Generalitat. Per tant, l'escola estarà oberta i oferirà els seus serveis amb les limitacions pròpies de les circumstàncies, però amb la garantia que l'alumnat que vingui al centre estarà ben atès. Cal tenir en compte que:
 

Hi haurà servei de menjador i permanències.

 

No hi haurà extraescolar d'esports.

 

No hi haurà activitat de natació al Parvulari.

 

L'eucaristia d'inici de curs queda ajornada fins a nou avís.

 

L'únic alumnat de l'escola que té dret a fer vaga és el de 3r i 4t d'ESO i això ja s'ha gestionat per la via pertinent. Pel que fa a la resta de l'alumnat (Llar, Parvulari, Primària, i 1r i 2n d'ESO), atesa l'excepcionalitat de la situació, ens ajudaria moltíssim que ens avancéssiu la vostra decisió sobre si portareu o no els nanos a l'escola, per tal que puguem organitzar bé els serveis mínims. Si decidiu que l'alumne no vingui, heu de justificar la seva absència. Un mail a Aquesta adreça de correu electrònica està protegida contra els robots d'spam, necessites activar Javascript per veure-la o una trucada a secretaria 93.871.42.97 extensió 1, seran suficients. És molt important aquesta col·laboració vostra perquè, atès que hi ha personal docent i no docent que farà l'aturada, organitzar els serveis mínims pot ser dificultós.
 

Felip J. de Dalmases i Thió

Director
 
<< Inici < Anterior 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Següent > Final >>

Resultats 5 - 8 de 159

> VEURE TOTES LES NOTÍCIES (BUTLLETÍ)

Secretaria

Llistat de correu

Apunta't per rebre informació de l'escola: notícies, activitats...


 

Fundació Escoles ParroquialsParroquia de Sant Esteve de La Garriga